Webshop

Kies voor gemak en bestel online

Onze online & offline service

Wij staan voor ambacht, kwaliteit en service. Wij staan graag dicht bij de klant om zo onze passie en liefde voor ons bakkersvak over te brengen. In onze winkel kunt u dan ook altijd terecht voor vragen over onze producten. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen? Laat ons dit weten, dan houden wij daar rekening mee. Daarnaast staan wij altijd open voor suggesties van uw kant!

Wij staan uiteraard ook voor u klaar na uw aankoop in onze winkel of online webshop. Bent u toch niet tevreden over ons product of onze service? Wij horen dit dan graag van u, dan gaan wij op zoek naar een passende oplossing.

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling bij Banketbakkerij van der Sterre contant of via iDEAL te voldoen. In het bestelproces kunt u bij betaalmethode kiezen voor contant betalen (bij bezorging of afhalen) of voor vooraf betalen via iDEAL.

Heeft u geen tijd om naar onze winkel te komen? U kunt evengoed genieten van onze overheerlijke ambachtelijke producten. Bestel eenvoudig online en laat uw bestelling door ons (thuis)bezorgen!

Onze bezorgtijden:
Maandag t/m zaterdag:
Van 9:00 tot 11:00 uur.

Banketbakkerij van der Sterre is van maandag t/m zaterdag geopend in Dordrecht.
U kunt uw online bestelling ook afhalen in onze winkel tijdens onze openingstijden.

Banketbakkerij van der Sterre in Dordrecht is open op:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

U kunt dagelijks tot 07:00 uur uw online bestelling plaatsen, voor levering de volgende ochtend. Met uitzondering van zaterdag op zondag, aangezien wij op zondag gesloten zijn. Kies in het bestelproces voor afhalen of bezorgen.