Aardbeischelp

 4,95

Een krokante bladerdeegschelp, ambachtelijk gebakken tot goudbruin en luchtig, vormt de basis van dit klassieke gebakje. De schelp is rijkelijk gevuld met Zwitserse room, zijdezacht, vol en licht gezoet. Die perfect samenvalt met het knapperige deeg. Bovenop liggen verse aardbeien, sappig en zoet, die zorgen voor een frisse en zomerse afwerking. Een tijdloze combinatie van romig, fruitig en krokant, met liefde gemaakt in de bakkerij.

Allergens
Gluten
Gluten
Eggs
Eggs
Milk
Milk

Beschrijving

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag
Bewaartemperatuur: 7 °C

Wij werken met één bakkerij waar al onze producten ambachtelijk worden bereid. Daarom kan een consument met een allergeenvrij dieet onze producten niet consumeren.

Andere suggesties…

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel