Topkwaliteit leveren is het uitgangspunt bij banketbakkerij van der Sterre uit Dordrecht. Alle producten worden daarom volledig met de hand gemaakt. Er is niets gemechaniseerd of geautomatiseerd. Bovendien werken de vakmensen in de bakkerij uitsluitend met de allerbeste grondstoffen. Puur natuur is het motto, waardoor buitengewone producten in smaak en presentatie ontstaan. Naast onze uitgebreide keuze van taarten en gebak is onze specialiteit appelmarijnen niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze appel specialiteit is vernoemd naar Marijn. Toen Marijn geboren werd had haar vader deze creatie net gemaakt, omdat er nog geen naam voor was vroeg hij het aan zijn vrouw. En die antwoordde “appelmarijn”. Marijn die nu in de winkel staat kreeg samen met Chris drie kinderen, waarbij ook 3 producten zijn ontstaan:
Samuel 2005 – Chocolate Sam
Een crumble koekje, chocolade mousse, hartje van geel fruit afgewerkt met een donkere chocolade glacage.
Boaz 2007 – Framboaz
Een slotbodem, frambozenbavarois met een hartje van passievrucht afgewerkt met een frambozengelei.
Christiaan 2010 – Chrissie Carrot
Een worteltaart met walnoten, ananas en lekker veel wortel afgewerkt met een monchou van citroen.