De bakkerij… het kloppend hart van de zaak! Direct achter de winkel zijn Chris en zijn bakkers druk aan het werk. Ze mengen 100% fruitpuree met slagroom, kloppen beslag luchtig op en maken heerlijke mokkacrème voor ons hazelnootgebak. In de bakkerij wordt dagelijks gewerkt aan een wisselend assortiment. Onze klassiekers? Bagijnen: grote bitterkoekjes opgespoten met vanille-slagroomcrème en gedompeld in melkchocolade. Voor de hartige trek hebben we de welbekende kaasvlinders – knapperig en vol van smaak. En natuurlijk, onze ambachtelijke broden worden met de hand gevormd en rechtstreeks op de ovenvloer gebakken. Dat proef je. We werken zoveel mogelijk met basisrecepten, eerlijke grondstoffen en maken alles zelf. Dat is ons vak – en daar staan we voor!
Op de hoek van de straat staat onze nieuwe chocoladepatisserie. Hier maken we al onze chocoladeproducten. Dankzij onze gepassioneerde chocolatiers ontstaan er telkens weer nieuwe creaties – van bonbons tot decoraties, en soms zelfs een kunstwerkje gevuld met creativiteit. Elke dag staan Marijn en haar team met een glimlach voor u klaar. Ze kennen het assortiment als geen ander en denken graag met u mee, of het nu gaat om het perfecte gebakje, iets lekkers voor thuis, een feestelijke traktatie voor op het werk of een high tea op maat. Ook voor vragen over ingrediënten of allergenen kunt u bij hen terecht. Ze printen met alle liefde een etiket uit met alle informatie die u nodig heeft.