Appelmarijn

 3,00

Onze specialiteit de appelmarijn niet meer weg te denken uit het assortiment. Deze appeltraktatie is vernoemd naar Marijn. Toen zij werd geboren, had haar vader Kees net deze creatie gemaakt. Omdat er nog geen naam voor was, vroeg hij het aan zijn vrouw Hettie. Haar antwoord: “Appelmarijn.”

Deze huisgemaakte specialiteit is een bladerdeeggebakje gevuld met stukjes appel, rozijnen en een snufje kaneel. De vulling is lekker zacht en vol van smaak. Bovenop zitten gepofte amandeltjes die zorgen voor een lekkere crunch. Een beetje poedersuiker maakt het helemaal af. Een echte klassieker uit onze bakkerij waar iedereen blij van wordt.

Allergens
Gluten
Gluten
Eggs
Eggs
Milk
Milk
Nuts
Nuts

Beschrijving

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1-2 dagen
Bewaartemperatuur: 12 °C

Tip van het huis: U kunt de appelmarijn thuis nog even opwarmen, precies zoals wij hem serveren in de lunchroom. Tien minuten op 170°C in de oven.

Wij werken met één bakkerij waar al onze producten ambachtelijk worden bereid. Daarom kan een consument met een allergeenvrij dieet onze producten niet consumeren.

Andere suggesties…

0
    0
    Jouw winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar winkel